);

Personvernerklæring

Personvernerklæring og brukervilkår

Generell informasjon

Denne erklæringen for personvern og brukervilkår skisserer reglene for bruk av vårt nettsted. Ved å bruke en eller flere av nettstedene som eies eller drives av EVNA Jorunn Hernes samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler (cookies) i samsvar med vilkårene i denne avtalen.

Vi har innrettet oss etter The General Data Protection Regulation (GDPR) gjeldende fra 25. mai 2018 i EU/EØS og noe senere i Norge. Våre vilkår og retningslinjer for personvern er ment å hjelpe deg å forstå hvordan og hvorfor vi samler inn og administrerer dataene dine, samt dine rettigheter til å kontrollere dataene dine.

Denne avtalen omhandler personvern og vilkår og dekker vår behandling av informasjon vi samler inn når du bruker våre nettsteder, i tillegg til vår behandling av den informasjonen du gir oss. Personvern og vilkår er heretter omtalt som «Avtale».

Avtalen gjelder all bruk av EVNA Jorunn Hernes sine nettsteder og alt av innhold, tjenester og produkter som er tilgjengelige via nettstedene. Avtalen omhandler nettstedene som drives og/eller eies av EVNA Jorunn Hernes, herunder evna.no og fargeporten.no, eventuelle landingssider vi lager, våre profiler og sider på Facebook, LinkedIn, Twitter og Instagram, samlet referert til som «Nettsidene».

Nettsidene drives av EVNA Jorunn Hernes, heretter referert til som «EVNA». Ved å bruke Nettsidene samtykker du til denne Avtalen og inkludert, men ikke begrenset til, vår bruk av informasjonskapsler.  Avtalen godkjennes som den er uten endring av noe slag.

Vennligst les Avtalen nøye før du bruker Nettsidene. Ved å bruke Nettsidene, godtar du vilkårene i denne avtalen. Dersom du ikke godtar vilkårene i Avtalen, vil du ikke ha rett til å bruke Nettsidene.

Personvernerklæring

Informasjon vi samler inn

Vi samler personlig identifiserbar informasjon fra deg på en rekke måter, inkludert, men ikke begrenset til, opt-ins og online skjemaer når du bestiller produkter og tjenester. Videre samler vi informasjon fra deg når du inngår avtale om kjøp av produkt og/eller tjenester, samt i andre tilfeller der du er invitert til frivillig å oppgi informasjon, inkludert, men ikke begrenset til, når du bestiller eller abonnerer på nyhetsbrevet vårt. Når du registrerer deg som kunde, vil du bli bedt om å skrive inn navn, e-postadresse, faktureringsadresse, postadresse, telefonnummer og annen informasjon som er relevant for tjenesten du har bestilt. Som abonnement på vårt nyhetsbrev, ber vi deg kun om å oppgi navn og epost.

Gjennom vårt webhotell hos PRO ISP proisp.no, samler vi også informasjon som nettleseren din sender når du besøker Nettsidene. Dette er informasjon som IP-adresse, nettlesertype, nettleserversjon, sidene du besøker på våre nettsteder, klokkeslett og dato for besøket, tiden som brukes på forskjellige sider, samt annen statistikk.

I tillegg benytter vi tredjepartstjenester som Google Analytics, Facebook Pixel og andre tjenester som samler, overvåker og analyserer digital atferd. Vi gjør dette for å forbedre din brukeropplevelse, for å få forståelse av brukeratferd og for å få statistisk informasjon til bruk i vår markedsføring.

Informasjonskapsler (cookies)

Cookies er filer med små mengder data som inneholder en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra nettstedet du besøker og lagres på datamaskinens harddisk. Som mange andre nettsteder bruker vi informasjonskapsler for å samle inn informasjon. De blir oppbevart i en måned, og blir så slettet automatisk. Det er fullt mulig å skru av informasjonskapsler i nettleseren din eller aktivere innstillinger som angir når en informasjonskapsel sendes. Merk: Slår du av infokapsler vil svært mange nettsider ikke lenger fungere optimalt.

Google Analytics

Google Analytics brukes for å analysere brukeroppførsel på nettsidene våre. Dette er en gratistjeneste fra Google som gjør det mulig å se antall besøkende, sidevisninger, lengde på besøk, hvor trafikken kommer fra, geografisk lokasjon, bevegelsesmønster med mer.

Facebook Pixel

En piksel er en grafikk med dimensjoner på 1 x 1 piksel som lastes når en bruker besøker et nettsted eller åpner en e-post. Den brukes til å spore visse brukeraktiviteter, for eksempel konvertering og hendelser. En Facebook Pixel settes blant annet når du har klikket «liker» eller en annen link på vår Facebook side.

Hva vi bruker informasjonen til

Informasjon vi samler inn kan brukes til å tilpasse din opplevelse ved bruk av Nettsidene, forbedre nettstedene våre, forbedre kundeservice, gi deg en tjeneste eller et produkt og til å sende deg nyhetsoppdateringer.

Når du melder deg på en eller flere av våre epostlister, laster ned våre produkter, er deltaker på et kurs eller webinar vi leverer må du legge inn navn og epost for å kunne motta tjenesten eller produktet. Du vil da bli lagt til en epostliste for det produktet eller den tjenesten det gjelder, og du vil motta nyhetsbrev og/eller e-postmeldinger som kan inkludere nyheter, oppdateringer og relatert produktinformasjon, etc. Det vil tydelig fremgå på innmelding hva du samtykker til.

Du vil når som helst kunne melde deg av våre epostlister dersom du ikke lenger ønsker informasjon fra oss. Alle nyhetsbrev og e-poster fra e-postlister har link til avmelding nederst i eposten.

Gjelder kun ved avtaleinngåelse: E-postadressen du oppgir når du inngår avtale om tekstforfatting, fargeanalyse og annet arbeide blir kun brukt til å sende deg informasjon og oppdateringer vedrørende ditt kundeforhold og den tjenesten eller det produktet du har bestilt og betalt for. Du vil med andre ord ikke automatisk legges til en epostliste for nyhetsbrev. Ønsker du å motta informasjon fra oss via nyhetsbrev må du selv melde deg på dette.

Datasikkerhet og hvordan vi beskytter informasjonen din

Sikkerheten til din personlige informasjon er viktig for oss. Vær oppmerksom på at ingen overføringsmetode over internett, eller elektroniske lagringsmetoder, er 100% sikker eller gir en 100% garanti for at data ikke kan hackes. Vi har implementert en rekke sikkerhetstiltak for å opprettholde best mulig sikkerhet slik at din personlige informasjon er ivaretatt. Våre systemer bruker oppdatert virusbeskyttelse og brannmur i tillegg til de sikkerhetssystemene som våre leverandører bruker. Vi har imidlertid ikke mulighet til å kontrollere eventuelle sikkerhetsbrudd hos våre leverandører, uansett hvor mye vi tilstreber et så godt sikkerhetssystem som mulig.

Fra september 2018 er alle våre Nettsider og alle våre systemer oppdatert for å være klare for innføring av The General Data Protection Regulation (GDPR).

Alle våre nettsteder har SSL-sertifikat, så vel som å være beskyttet av brannmurer. Vi oppdaterer regelmessig programvarene våre for å få de nyeste versjonene slik at både dine og våre data er godt beskyttet. All informasjon overføres via SSL-teknologi (Secure Socket Layer) og krypteres deretter inn i leverandørdatabasen vår og er kun tilgjengelig for autoriserte brukere med egen tilgangsrettighet til systemene. Brukere med tilgang er pålagt konfidensialitet.

Etter innsendt skjema, enten for påmelding til nyhetsbrev, ved inngåelse av avtale og ved kjøp, blir informasjon du har delt med oss lagret på servere levert av PRO ISP, lokalisert i Norge. Alle våre leverandører og tredjepartsleverandører er GDPR-klare og, om nødvendig, Privacy Shield-sertifisert eller under en signert Standard Contractual Clause dersom leverandøren befinner seg i land utenfor EU/EØS og ikke er Privacy Shield sertifisert.

Utlevering av informasjon til tredjepart

Personopplysningene dine deles ikke med utenforstående tredjeparter, men vi bruker underleverandører til å levere deler av våre tjenester, herunder evalueringstjenester og markedsføring, i tillegg til drift av Nettsidene, fakturasystemer og regnskap. Slike underleverandører vil i noen tilfeller behandle personopplysninger på vegne av EVNA. Leverandører av denne typen har egne avtaler og verken skal, eller vil, benytte seg av den informasjonen de behandler. Vi har signerte databehandleravtaler med våre underleverandører for å sikre god gjennomføring og kontroll.

Unntak fra utlevering av personlig informasjon utover dette vil kun skje dersom vi blir lovmessig pålagt å gjøre det.

Ikke-personidentifiserende besøksinformasjon kan bli formidlet til andre parter for statistikk, markedsføring, reklame eller annen bruk.

E-postlister

Vi verken selger, leier ut eller deler epostlistene våre til systemer, enheter eller personer som ikke er involvert i drift av EVNA eller i muliggjøring av vår tjenesteformidling.

Vi bruker e-postadressen din for å gi deg informasjon du har samtykket til å motta. Dette vil i hovedsak være nyhetsoppdateringer, informasjon om programmer, promotering av tjenester og produkter, deling av artikler, samt info fra våre samarbeidspartnere. Vi sender deg bare informasjon vi tror du vil ha nytte og interesse av.

Alle e-postmeldinger fra EVNA og Fargeporten som er tilknyttet e-postlister angir tydelig hvem e-posten er fra og gir klar informasjon om hvordan du kontakter avsender. I tillegg vil alle e-postmeldinger sendt fra våre epostlister inneholde informasjon om hvordan du melder deg av epostlisten dersom du ikke lenger ønsker å motta informasjon og oppdateringer fra oss.

Sletting av informasjon

Informasjon vi har om deg, med unntak av signerte kontrakter, kan og vil bli slettet på forespørsel fra deg.

Dersom våre systemer viser at eposter vi har sendt deg ikke leses, vil vi slette epostadressen din fra listene våre. Vi vil først gjøre dette når systemet viser 5 uleste e-poster på rad. Du vil alltid få en siste epost med forespørsel om du fortsatt ønsker å stå på listen vår før epostadressen din slettes.

Dine rettigheter

Som bruker av Nettsidene og/eller som kunde, har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene vi har om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke. Du har til enhver tid mulighet til å trekke samtykket tilbake.

Ta kontakt med oss ​​hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene.

Dersom du mener at « EVNA » ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysnings-loven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten.

Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet. Kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Brukervilkår

Opphavsrett

Alt materiale på Nettsidene, samt utformingen av Nettsidene, eies av « EVNA » med mindre annet er angitt. Vi respekterer andres rettigheter og ber om at du respekterer våre. Du har tilgang til å laste ned og skrive ut materiale fra Nettsidene til ditt personlige og ikke-kommersielle bruk. Du har derimot ikke rett til å modifisere, kopiere, mangfoldiggjøre, publisere, lisensiere eller selge innhold, informasjon, produkter eller tjenester hentet fra Nettsidene uten først å få skriftlig samtykke fra c-momentum. Du er selvfølgelig fri til å dele våre artikler og innlegg via delingsfunksjon på Nettsidene og til å bruke utdrag og sitater så lenge vi blir kreditert.

Brudd på opphavsrett

Vi tar de ytterste forholdsregler for å sikre at vi ikke bryter med noen lov om opphavsrett. Dersom du imidlertid mener at materiell du finner på Nettsidene bryter med opphavsretten, ber vi om at du varsler oss. Vi vil undersøke hva som har skjedd og dersom det viser seg at opphavsretten er krenket vil vi ta umiddelbare skritt for å rette opp feilen.

Ditt ansvar

Du er ansvarlig for å ta alle nødvendige forholdsregler for å beskytte dine datasystemer mot skadelig programvare, herunder virus, ormer, trojanske hester og annen skadelig eller destruktiv programvare. Du er også ansvarlig for å kun å laste opp innhold i kommentarfeltet som er fri for skadelig programvare og støtende innhold.

Ansvarsfraskrivelse
Nettsidene kan inneholde tekniske unøyaktigheter, typografiske feil og andre feil. Vi fraskriver oss ethvert ansvar for skade, direkte eller indirekte, fysisk, psykisk, mentalt eller emosjonelt, som følge av bruk av våre Nettsider våre produkter og tjenester.

« EVNA » er ikke ansvarlig for eventuelle handlinger, eller konsekvensene derav, som følge av bruk av nettstedet og/eller våre produkter og tjenester.

Du samtykker i å holde « EVNA » og våre samarbeidspartnere fri for ansvar for alle krav og utgifter, inkludert advokatutgifter, som skyldes din bruk av Nettsidene, tjenester og produkter vi leverer.

Endringer i retningslinjene

Personvernregler og vilkår for bruk trer i kraft 3. september 2018 og vil være gjeldende inntil oppdateringer og endringer gjøres gjeldende.

Vi sørger for at vi er oppdatert og overholder internasjonale regler i vår drift av « EVNA ». Vi forbeholder oss derfor retten til å oppdatere og endre retningslinjene våre når som helst og ber om at du sjekker våre retningslinjer regelmessig for å holde deg oppdatert. Din fortsatte bruk av Nettsidene, produkter og tjenester etter at vi har foretatt endringer i retningslinjene på Nettsidene bekrefter ditt samtykke til å overholde og være bundet av de endrede retningslinjene.

Dersom vi gjør vesentlige endringer i retningslinjene vil vi gi deg beskjed enten via epostadressen du har gitt oss, og/eller ved å varsle deg når du går inn på Nettsidene.

Lenker til andre nettsteder

Nettsidene inneholder lenker til andre nettsteder. « EVNA » er ikke ansvarlig for personvernspraksisen til andre nettsteder. Inkludering av lenker til en ekstern nettside, enten i reklame eller på et innholdsområde på Nettsidene, er ikke en garanti for at informasjonen den inneholder, er korrekt. Alle nettsteder har separate og uavhengige vilkår for bruk og personvern. Vi tar derfor ikke noe ansvar for innholdet og aktivitetene til disse tilknyttede nettstedene. Vi søker imidlertid å beskytte integriteten til nettstedet vårt og ønsker velkommen tilbakemelding om steder vi linker til der dersom du som bruker oppdager noe som ikke er korrekt.

Betaling og fakturering

Nettsidene håndterer ikke betaling av tjenester eller produkter. Avtale om salg skjer direkte med « EVNA », enten via telefon, e-post, zoom eller i personlige møter. Når avtale og kontrakt er signert, sendes faktura til den eposten du har oppgitt i avtalen. Vi bruker Tripletex som faktureringsprogram og Ibalanse håndterer regnskapene våre. Begge disse vil være GDPR-klare innen fristen 1. august.

Skulle det oppstå betalingsproblemer eller uenighet om betaling, løses dette direkte med « EVNA ». Skulle en slik uenighet ikke være mulig å løse, vil saken bli tatt videre til Forliksrådet i Hordaland, Norge.

Kontakt oss

Dersom du har spørsmål til denne avtalen eller spørsmål angående bruken av dine personlige opplysninger, vennligst kontakt oss via e-post:  jorunn.hernes@evna.no eller ring oss på +47 42 27 03 21